Sena Gün -
Hjem Add Om meg Kontakt

6

Cold & Pink

Hei alle sammen! Jeg ønsker alle en god uke. Jeg liker ikke noen av mandager. Læreplanen er ikke hyggelig i det hele tatt. Og veldig kaldt ute i dag. Begynte å skyte flere nye cold turkey, og vi er en nasjon som ikke liker kulde. Men jeg liker den kalde :D 


Klikk her  Flormar - salmon pink

Jeg skal vise deg et merke som jeg virkelig likte, og jeg har alltid verdsatt. Jeg har alltid foretrekker dette merket og jeg lyver aldri.


 • 5

  New Camera

  Tekrardan merhaba :) Uzun zamandır beklediğim kameramı aldım sonunda :) Benim tercihim Canon 550D fakat üretimi durdurulduğu için Canon 600D almaya karar verdim. Yanlış bir kararda vermemişim gerçekten :) Bir kaç fotoğraf göstermek istiyorum :)

  På slutten fikk jeg det jeg forventet i lang tid :) Hei igjen :) Jeg foretrekker kameraet mitt Canon 600D Canon 550D, men jeg bestemte meg for å ta produksjonen er stoppet. Vermemişim en feil beslutning, du virkelig ønsker å vise deg noen bilder :) 
  Siz hangi marka kamera kullanıyorsunuz ? Yada önerdiğiniz hangisidir ?

  Hva merke kamera du bruker? Eller Hva er foreslått?


 • Stikkord:
  Sena Gün

  Hei! Jeg heter Sena.16 år gammel. Her om meg mote, klær, vil du finne informasjon om maten. Følg meg på :)Kontakt/sponsing: senagunblogg@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits